Hotel Palace**** Hévíz

Bemutatjuk Hévíz egyik négycsillagos hotelét.
Hotel Palace**** Hévíz - Hévíz egyik legjobb hotele - néycsillagos szálloda Hévízen

Hévíz legfőképp a világ legnagyobb természetes meleg vizű taváról ismert és kedvelt mind a magyar, mind a külföldi turisták körében. A tó és a város a mai napig kedvelt üdülő és gyógyulóhely. Hévíz a város fejlődését egyértelműen a turizmusra alapozza, amely sikeresnek is bizonyul.

A hévízi tó közelében épült négycsillagos Hotel Palace**** jó választás lehet, ha Zala megyében szeretnénk üdülni. A hotel télen-nyáron nyitva tart a vendégek előtt.

A hotelben kedves, segítőkész személyzet fogadja a vendégeket.

Számos kényeztető szolgáltatásban vehetünk részt a wellness szolgáltatásoktól kezdve a masszázson, szépségklinikán, éttermen és kávézón át egészen a gyógyászati lehetőségekig.

A Hotel Palace-nál tradicionális hévízi kezelésekben is részünk lehet.

Gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás...csak néhány kezelés, amelyben részt vehetünk, és amivel testünk-lelkünk képes megújulni.

Hévízi hotelhez méltóan a wellness szolgáltatások is a gyógyulást és egészséget kívánják biztosítani, éppen ezért lehetőségünk nyílik kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is.


Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik csomag is létezik, érdemes böngészni közöttük.

A legtöbb csomag kifejezetten jó választás kisgyermekes családok részére is, hiszen tartalmazza a „Csemete erdő” játszóház használatát a kicsiknek.

A hotel a Facebook-on is jelen van, ahol számos, a szállodában megfordult vendég ír pozitív tapasztalatairól, tehát itt is érdemes körbenézni, érdeklődni, és persze a különleges szezonális programokról is találhatunk itt teljeskörű tájékoztatást.

A Hotel Palace**** Hévíz szeretettel várja a kikapcsolódni kívánó vendégeket, mindössze 200 méter távolságra a Hévízi-tótól.

Kapcsolódó cikkek

Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Nagyszerű hétvégi program lehet számodra egy szuper sétahajózás, amely segít jobban megismerni a fővárost.

Érezzük jól magunkat Székesfehérváron!

Irány Székesfehérvár!

A Székesfehérvár belvárosában történő séta kicsit mindenkit a középkorba repíthet, ráadásul csodás szállásokat is találunk a városban.

Hotel Palace**** Hévíz - Hévíz egyik legjobb hotele - néycsillagos szálloda Hévízen

Hotel Palace**** Hévíz

A Hotel Palace**** mindenkinek remek kikapcsolódást és feltöltődést kíván.