Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Szereted a fővárost, és a hajózás örömeit? Ez esetben kitűnő hétvégi program lehet számodra egy szuper sétahajózás, amely során még inkább megismerheted a fővárost, valamint kultikus történelmét.
Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Szereted a fővárost, és a hajózás örömeit? Ez esetben kitűnő hétvégi program lehet számodra egy szuper sétahajózás, amely során még inkább megismerheted a fővárost, valamint kultikus történelmét.

Amennyiben vidéki vagy, vagy esetleg csak nemrég költöztél a magyar fővárosba, vagy netán külföldi ismerőseidnek szeretnéd bemutatni ezt a csodás várost, a lehető legjobb opció a budapesti sétahajózás. Ez ugyanis nem csak örömteli és szórakoztató kikapcsolódás csodaszép panorámákkal a gyönyörű Duna folyón, hanem kitűnő kulturális jelentőséggel is bír, hiszen megismerhetjük a város történetét és érdekességeit egyaránt. Ráadásul ez a legjobb variáció akkor is, ha csak egy szimpla városnézésre és turistáskodásra vágyunk. Szuper családi program, amelyet a gyerekek és felnőttek is együtt közösen élvezhetnek, miközben magukba szívhatják Budapest csodás atmoszféráját és történelmi jelentőségeit. Nem csoda, hogy sokan romantikus randi programnak is tekintik a sétahajózás fogalmát, hiszen a budapesti fények tényleg mindenkit elkápráztatnak.

Az egyik remek lehetőség 75 percnyi városnéző hajós programot nyújt a fedélzetre vágyóknak, amely során megannyi nevezetesség és épület tárulkozik az utazó elé. Nevezetesen ez a sétahajó az Erzsébet híd lábánál található 11-es dokkból indul, továbbá ugyanitt lehet kiszállni az utazás végén. Kora reggeltől egészen estig elérhető ez a program, így akár gyerekekkel is mehetünk, de akár esti szórakozás gyanánt is tökéletes választás lehet.

Érdemes tudni, hogy 11 nyelven elérhető auto-guide rendszerrel rendelkezik ez a sétahajó, így lehetővé teszi a külföldi vendégek számára is azt, hogy maximális ismereteket szerezzenek Budapest érdekességeivel és történelmével kapcsolatban. Ez valóban remek lehetőség nem csak a külföldiek, hanem a hazai látogatók számára is, hiszen nem mindennapi élményekkel gazdagodhatunk egy élménydús hajózás során.

Kapcsolódó cikkek

Hotel Palace**** Hévíz - Hévíz egyik legjobb hotele - néycsillagos szálloda Hévízen

Hotel Palace**** Hévíz

A Hotel Palace**** mindenkinek remek kikapcsolódást és feltöltődést kíván.

Harkány Ametiszt Hotel és Gyógyfürdő

Ametiszt Hotel Harkány és a Harkányi Gyógyfürdő

A harkányi Ametiszt Hotel és Gyógyfürdő mindenkinek remek felüdülést kínál.

Hotel Clark, Budapest - szálloda a Lánchíd lábánál

Hotel Clark - A városi legenda

Az egyik legszebb kilátással rendelkező budapesti hotel.