Ametiszt Hotel Harkány és a Harkányi Gyógyfürdő

Pihentető kikapcsolódás és a város zajától távoli nyugalom várja a harkányi Ametiszt Hotelbe látogató vendégeket. Fontos a néhai nyugalmas pihenés, erre tökéletes hely a hotel és közelben lévő Harkányi Gyógyfürdő.
Harkány Ametiszt Hotel és Gyógyfürdő

Pároknak, családoknak, vagy baráti társaságoknak is szükségük van néha egy kis pihentető kikapcsolódásra. Erre tökéletes helyszín lehet az Ametiszt Hotel Harkány.

A rohanó hétköznapokból kikapcsolódva, az Ametiszt Hotelbe megérkezve szinte azonnal eláraszt minket a környezet nyugalma.

Persze nem kell egyből megijedni azoknak, akik nem bírják az egyhelyben ücsörgést és az egész napos jakuzziban való relaxálást. Aki ugyanis Harkányba érkezik, az különböző aktív programokban is részt vehet a gyógyvizes-, wellness-szolgáltatások mellett, hiszen kirándulásra és sportolásra is lehetőségünk van.

Az igényesen, korszerűen berendezett, többnyire teraszos szobákban azért kipihenhetjük magunkat akár ezekből az aktív programokból is, de tehetünk egy sétát a környéken, és a környező városok látványosságait is megnézhetjük, például elmehetünk a Siklósi várba.

Ha viszont maradnánk a pihentető kikapcsolódásnál akkor a Hotelben erre teljes mértékben lehetőségünk van. A hoteltől mindössze 250 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben igazán kiereszthetjük a fáradt gőzt. Itt masszázzsal, pezsgőfürdővel, szaunával is kényeztethetjük magunkat, de természetesen élményfürdőre, strandfürdőzésre vagy akár sportolásra is lehetőségünk van.

A Harkányi gyógyvíz egyébként igen különleges, hiszen a vize kénes. A vízben található karbonil-szulfidot tartalmazó kénvegyület szinte azonnal felszívódik a testben, így erőteljesebben fejti ki jótékony hatását, mint más szulfátok. Ezért, ha valamilyen mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati vagy nőgyógyászati panaszunk van, tökéletes választás a Harkányi Gyógyfürdő.

A gyógyfürdő közvetlen közelében működik a Harkányi gyógykórház, ahol több osztályon várják többek között a különböző bőrbetegségekben szenvedő betegeket, a harkányi gyógyvíz jótékony hatásaira építő, hatékony kezelésekkel.

Ha tehát szeretnénk pihenni egyet, és kikapcsolódni a zajos hétköznapokból és a munka világából, akkor mindenképp érdemes ellátogatnunk az Ametiszt Hotelbe, és akár egynél többször is átmenni a közeli Harkányi Gyógyfürdőbe.

Kapcsolódó cikkek

Érezzük jól magunkat Székesfehérváron!

Irány Székesfehérvár!

A Székesfehérvár belvárosában történő séta kicsit mindenkit a középkorba repíthet, ráadásul csodás szállásokat is találunk a városban.

Hotel Palace**** Hévíz - Hévíz egyik legjobb hotele - néycsillagos szálloda Hévízen

Hotel Palace**** Hévíz

A Hotel Palace**** mindenkinek remek kikapcsolódást és feltöltődést kíván.