Ametiszt Hotel Harkány és a Harkányi Gyógyfürdő

Pihentető kikapcsolódás és a város zajától távoli nyugalom várja a harkányi Ametiszt Hotelbe látogató vendégeket. Fontos a néhai nyugalmas pihenés, erre tökéletes hely a hotel és közelben lévő Harkányi Gyógyfürdő.
Harkány Ametiszt Hotel és Gyógyfürdő

Pároknak, családoknak, vagy baráti társaságoknak is szükségük van néha egy kis pihentető kikapcsolódásra. Erre tökéletes helyszín lehet az Ametiszt Hotel Harkány.

A rohanó hétköznapokból kikapcsolódva, az Ametiszt Hotelbe megérkezve szinte azonnal eláraszt minket a környezet nyugalma.

Persze nem kell egyből megijedni azoknak, akik nem bírják az egyhelyben ücsörgést és az egész napos jakuzziban való relaxálást. Aki ugyanis Harkányba érkezik, az különböző aktív programokban is részt vehet a gyógyvizes-, wellness-szolgáltatások mellett, hiszen kirándulásra és sportolásra is lehetőségünk van.

Az igényesen, korszerűen berendezett, többnyire teraszos szobákban azért kipihenhetjük magunkat akár ezekből az aktív programokból is, de tehetünk egy sétát a környéken, és a környező városok látványosságait is megnézhetjük, például elmehetünk a Siklósi várba.

Ha viszont maradnánk a pihentető kikapcsolódásnál akkor a Hotelben erre teljes mértékben lehetőségünk van. A hoteltől mindössze 250 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben igazán kiereszthetjük a fáradt gőzt. Itt masszázzsal, pezsgőfürdővel, szaunával is kényeztethetjük magunkat, de természetesen élményfürdőre, strandfürdőzésre vagy akár sportolásra is lehetőségünk van.

A Harkányi gyógyvíz egyébként igen különleges, hiszen a vize kénes. A vízben található karbonil-szulfidot tartalmazó kénvegyület szinte azonnal felszívódik a testben, így erőteljesebben fejti ki jótékony hatását, mint más szulfátok. Ezért, ha valamilyen mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati vagy nőgyógyászati panaszunk van, tökéletes választás a Harkányi Gyógyfürdő.

A gyógyfürdő közvetlen közelében működik a Harkányi gyógykórház, ahol több osztályon várják többek között a különböző bőrbetegségekben szenvedő betegeket, a harkányi gyógyvíz jótékony hatásaira építő, hatékony kezelésekkel.

Ha tehát szeretnénk pihenni egyet, és kikapcsolódni a zajos hétköznapokból és a munka világából, akkor mindenképp érdemes ellátogatnunk az Ametiszt Hotelbe, és akár egynél többször is átmenni a közeli Harkányi Gyógyfürdőbe.

Kapcsolódó cikkek

Miért imádjuk az őszi esküvőket?

Miért imádjuk az őszi esküvőket?

Az őszi esküvő helyszín kiválasztásánál fontos szerepe van a fényeknek és a fotózási lehetőségeknek. Ilyenkor csodásak a színek és a vendégek hangulata is.

Húsvét wellness 2025 - Miért érdemes húsvétkor a Hotel Abacus****-t választani?

Miért érdemes húsvétkor 2024-ban is a Hotel Abacus****-t választani?

Irány Herceghalom, és pihend ki az év eleji hajtás a Hotel Abacus****-ban!

Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Romantikus hétvégi program Budapesten: próbáld ki a sétahajózást!

Nagyszerű hétvégi program lehet számodra egy szuper sétahajózás, amely segít jobban megismerni a fővárost.