Miért érdemes húsvétkor 2024-ban is a Hotel Abacus****-t választani?

Ha már eldöntötted, hogy idén húsvétkor belföldön pihensz, akkor van egy jó hírünk. Ismerünk egy olyan hotelt, ahol felszerelt wellness központ van, a hotel étterme a környék legjobbja, és még messzire sem kell utaznod érte. Irány Herceghalom, és pihend ki az év eleji hajtás a Hotel Abacus****-ban!
Húsvét wellness 2025 - Miért érdemes húsvétkor a Hotel Abacus****-t választani?

Mit tartalmaz a Hotel Abacus**** húsvéti ajánlata?

A Herceghalmon található hotel tudja, hogy a négy napos hosszú hétvégén az őket választók mit szeretnének. A standard két és egyágyas szobák csomagajánlatban három és négy napra is kérhetők, de ha több időt szeretnénk eltölteni, akkor kedvezményesen bármikor meghosszabbíthatjuk 1-1 nappal ezeket az időszakokat.

A húsvéti ajánlat tartalmaz egy welcome drinket, amit érkezéskor kapunk meg. Hogy ne kelljen a húsvéti ételek elkészítéséről gondoskodnunk bőséges svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, és vacsora vár minket a szállodában. A vacsorához pénteken és szombaton élőzene is társul, így hangulatosan költhetjük el a finomságokat, amik között a tradicionális húsvéti ételek is megtalálhatók lesznek.

A szálloda wellness szolgáltatásai (25 m hosszú úszómedence, 28 m2-es élménymedence, kültéri jakuzzi, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, fitneszterem) mellett minden húsvétkor itt megszálló vendég egy 1000 Ft-os wellness kupont is kap, amely bármilyen kezelésre beváltható a spa részlegen.

Ha gyermekkel érkeznénk, akkor a húsvéti élményeket az Abacus Nyuszi fogja garantálni, aki egész nap szórakoztatja a legkisebbeket. Mivel a húsvét központjában a nyuszik, és a bárányok állnak, így állatsimogató is várja a kicsiket, ahol megismerkedhetnek ezekkel az állatkákkal.

Ha az időjárás nem kedvez a kinti fürdőzéshez, akkor bármikor kölcsön vehetünk egy társas vagy táblajátékot a szálloda bárjánál, de a lengőteke és a ping-pont asztal is bármikor a rendelkezésünkre áll, hogy aktívan töltsük a pihenésünket.

Kapcsolódó cikkek

Miért imádjuk az őszi esküvőket?

Miért imádjuk az őszi esküvőket?

Az őszi esküvő helyszín kiválasztásánál fontos szerepe van a fényeknek és a fotózási lehetőségeknek. Ilyenkor csodásak a színek és a vendégek hangulata is.

Érezzük jól magunkat Székesfehérváron!

Irány Székesfehérvár!

A Székesfehérvár belvárosában történő séta kicsit mindenkit a középkorba repíthet, ráadásul csodás szállásokat is találunk a városban.