Irány a szabadba!

Hogyan lehetne még felejthetetlenebbé tenni egy kempingezést? Például úgy, hogy praktikus és minőségi kiegészítőket viszünk magunkkal az útra! A Tchibo kínálatában számtalan kiváló terméket találunk, melyek a kényelmünket szolgálják, és hosszú távon számíthatunk rájuk. Nézzük meg a kiemelt ajánlatokat együtt!
Minden, ami a sátorozáshoz kell - sátor webáruház

Hogyan lehetne még felejthetetlenebbé tenni egy kempingezést? Például úgy, hogy praktikus és minőségi kiegészítőket viszünk magunkkal az útra! A Tchibo e heti kínálatában számtalan kiváló terméket találunk, melyek a kényelmünket szolgálják, és hosszú távon számíthatunk rájuk. Nézzük meg a kiemelt ajánlatokat együtt!

Ezt a felfújható utazóágyat az egész család szeretni fogja! Annál is inkább, mert bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ezen kívül kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült és puha, víztaszító velúr fekvőfelülettel látták el. Ha pedig az idő előrehaladtával veszítene strapabírásából, a mellékelt két javításhoz használható foltanyag segítségével hamar megszüntethető a hiányosság. Mérete kb. 200 x 18,5 x 145 cm.

TO GO kávé és teakészítő: ez a tökéletes bögre olyan kávé- vagy tearajongók számára, akik az egyszerű megoldásokat kedvelik – akár útközben, kempingezéskor vagy az irodában. A belső űrtartalom-jelölés segít az adagolásban. A bögre még hosszú autózáskor is kiválóan használható, hiszen csaknem valamennyi italtartóba beleillik. A kávékészítő használata nagyon egyszerű: tegyük bele az őrölt kávét vagy a teafüvet, töltsünk bele forró vizet, majd nyomjuk le a szűrőt. A fedelet ivónyílással látták el. Annak érdekében, hogy a kávékészítő jól illeszkedjen a kézbe, jó fogást biztosító szilikon-mandzsettával is ellátták. A bögre használat után folyó víz alatt tisztítható. A kiváló minőségű, ízsemleges műanyagból készült kávésbögre dupla falú és hosszan tartja melegen a tartalmat. Űrtartalma kb. 350 ml.

És végül egy igazán kivételes ajánlat: családi sátor kiváló minőségben és praktikus részletekkel! Ez a 3.000 mm vízoszlop nyomásának ellenálló, víztaszító anyagból készült tágas sátor elegendő helyet biztosít négy személy számára. A két egymással szemben elhelyezkedő, két-két személyes hálófülkének köszönhetően például a szülőknek és a gyerekeknek is saját lakrészük lehet. A tágas lakótér egy nagy ablakkal rendelkezik. A külső és a belső sátor csökkenti a kondenzációt. A sátor alja akár 5.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. A saját részen történő zavartalan alvásról a felhelyezett szúnyogháló gondoskodik, amely útját állja a kellemetlen rovaroknak.

A hölgyek gondoskodjanak időben sportruhák beszerzéséről, de a fürdőruha se maradjon otthon.

Kapcsolódó cikkek

Franciaország

Franciaország

A franciákról nem gondolnánk, de ők is szeretnek nudista strandra járni.

Dánia - érdekességek

Dánia

Ha Dániában jársz, mindenképpen kóstold meg a a Smørrebrød nevű nemzeti ételt.

Halligen - Hallig-szigetek - Németország szigetei, Északi-tenger szigetei

Hallig szigetek

Hallottál már a Hallig szigetről? A Hallig nem sziget, voltaképpen nem is sziget, hanem “Marschland” (mocsár).