Keleti kényelem: pihenj Agatha Christie kedvenc isztambuli szállodájában!

Luxus és különleges hotelt keresel Isztambul városában? Fontos, hogy a belvárosban és közel mindenhez legyen? Nézd meg a Pera Palace Hotel ajánlatait!
Keleti kényelem: pihenj Agatha Christie kedvenc isztambuli szállodájában!

Luxus és különleges hotelt keresel Isztambul városában? Fontos, hogy a belvárosban és közel legyen mindenhez? Nézd meg a Pera Palace Hotel ajánlatait!

Az Isztambul belvárosában található Pera Palace Hotel nevezetű szálloda kitűnő helyen található, ugyanis szinte gyalog eljuthatunk a legfontosabb belvárosi látványosságokhoz, vagy egy-egy tömegközlekedési csomóponthoz. Emellett pedig szinte a Boszporusz partján helyezkedik el a szálloda, így gyönyörű panoráma várja az itt megszálló vendégeket. Csodás naplemente és elragadó látvány fogad mindenkit a szobák romantikus erkélyén, akár órákat is ücsöröghet itt a vendég egy kávé vagy üveg bor mellett.

Nem csak exkluzív luxusban lehet részed ezen a helyen, hanem kulturális és történelmi vonatkozású tényekkel és emlékekkel találkozhatsz. Példának okáért Agatha Christie rendszeres vendégnek számított ebben a hotelben, mégpedig a 411-es szoba volt a kedvence, ami ma már az ő nevét viseli. Kipróbálhatod a szintén róla elnevezett rendkívül elegáns éttermet, amelynek különleges hangulata mindenkit elvarázsol. Rengeteg híresség kedvenc isztambuli szálláshelyének számít a Pera Palace Hotel, főleg, hogy eredetileg az Orient Expressz utasainak építették fel. 

Egész Isztambulban a legfejlettebb, legmodernebb és legexkluzívabb szállodának számít, mely lenyűgöző szolgáltatásokban és vendéglátásban részesíti az oda érkezőket. A 19. századi fényűző stílusban berendezett szobákhoz hasonló eleganciával igazán kevés helyen találkozhat az ember, így rendkívül közkedvelt szállodának számít a híres Pera Palace Hotel. Minden utazó számára kiemelten ajánlott hotel, de főleg azok számára, akik valami újdonságra, egyediségre és legendás helyre vágynak. 

Kapcsolódó cikkek

Kína

Kína

Kínában egyetlen gyerek születhet egy családban. Mit nem tudunk még Kínáról?

Tajvan, Tajpej - érdekességek

Tajvan

Tajvan az úticélod? A Carton King papír éttermet mindenképpen keresd fel, itt ugyanis minden papírból van.

Argentína

Argentína

A cikkben sok érdekességet tudhatsz meg Argentínáról.