Dominika

A vízesések és a természeti csodák mellett a fehér tengerparti homok is elkápráztatja az ide látogató turistákat.
Dominika - garantált kikapcsolódás egy gyönyörű országban!

A Dominikai-köztársaság a Karib-tengeren található spanyol nyelvű ország.

A sziget hőmérséklete egész évben egyenletes, 20-30 celsius fok között ingadozik, így az biztos, hogy nem a hidegről híres. De akkor miről? Először is Kolombusz Kristóf első útján itt szállt partra, 1492. december 5-én. Ezenkívül érdekesség, hogy a csapadékot tekintve a trópusi erdőtől, a szavannán át a félsivatagig mindenféle formában megjelenik.

És persze szállásairól is híres lehet Dominika, hiszen ide is számos turista érkezik.

A négycsillagos Catalonia Bávaro Beach hotel közvetlenül a vakítóan fehér homokos Cabeza de Torro tengerpartján terül el, körülbelül 20 km-re a nemzetközi repülőtértől.

A szállodában 711 szoba, nagy medencerészleg, négy étterem található, ezenkívül pedig a gyermekek számára egy Miniclub is helyt kap.

A koloniál stílusban kialakított lakosztályok többek között baldachinos ággyal, a szobában lévő fürdőkáddal, külön zuhannyal, hajszárítóval és klímával, tehát modern felszerelésekkel és garantált kényelemmel várják vendégeiket.

A négycsillagos Ocean Blue & Sand Beach Resort szintén kitűnő választás lehet a tengerpart szerelmeseinek. Ez a hotel ugyanis közvetlenül a Punta Cana partjainál található.

A szállodában összesen 8 étterem, 9 bár, egy kávézó, több medence, Spa és boltok is találhatóak.

A háromemeletes épületben összesen 708 szoba kapott helyet, amik modern, letisztult stílussal és maximális felszereltséggel rendelkeznek.

A hotel területén többek között fitness-központ, teniszpálya, mászófal és bowling-pálya használatára is lehetőség nyílik. A 4-12 éves gyermekek számára külön gyerekmedence és kölyökklub is biztosított, így ők is garantáltan jól érezhetik magukat.

További gyönyörű szállodák Dominikán itt.

Kapcsolódó cikkek

Libanon, Bejrút

Libanon

Libanoni érdekességek, nem csak annak, aki szeret síelni.

Mongólia

Mongólia

A mongolok már majdnem fele Ulánbátorban él, amely tele van felhőkarcolóval.

Rio de Janeiro - érdekességek első kézből

Rio de Janeiro

Brazíliában nagy a társadalmi szakadék. Nagyon sok a gazdag, és a nagyon szegény.