3 ruhadarab, amitől külföldön is otthonosan érezheted magad

Női szabadidőruha az egyik, és talán legfontosabb ruhadarab, amit mindenképp csomagolj be a bőröndödbe.
3 ruhadarab, amitől külföldön is otthonosan érezheted magad

Aligha van olyan ember a világon, aki ne szeretne utazni. Egy kirándulás alkalmával meglátogathatjuk az utazási desztinációnk csodáit, megtekinthetjük nevezetességeit és megismerhetjük kultúráját. Pihenhetünk egyedül, vagy élvezhetjük barátaink, családtagjaink társaságát is. A kiruccanás előtt azonban a bevásárlás és a pakolás komoly fejtörést okozhat. Mit és mennyit pakoljunk? Hideg vagy meleg lesz? Túrázni fogunk vagy inkább a kényelemben a tengerparton ücsörgünk majd?

Bármelyiket is választjuk, van 3 olyan ruhadarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy utazásod során is otthonosan érezd magad.

Papucs

Ezt nehéz is lenne vitatni! Nincs is jobb és otthonosabb egy idegen helyen a jól megszokott papucsunkba belebújni. Ha arra hagyatkozunk, hogy majd a szállodában biztos van, hát csalódni fogunk. Ha van is, túl nagy, túl szűk, vagy olyan vékony a talpa, hogy minden apró kavicsot megérzünk lépteink során. Érdemes a higiéniára is gondolni! A gumi papucs a szállodai wellness mellett hasznunkra lehet a zuhany használata közben is.

Zokni

Sokan most biztosan azt gondoljátok: „Hiszen ezt mindig viszek magammal!”. Persze, de mi most a pihe-puha, otthoni szaladgálós zoknira gondolunk. Lehet bojtos, szőrös, csíkos, kétszínű, térdig érő. Végül is mindegy, csak legyen kényelmes és otthonos.

Női szabadidőruha

A harmadik favoritunk, a legkényelmesebb női ruhák egyike, nem más, mint a női szabadidőruha. A 2000-es évek elején csak akkor vettük fel, amikor végre nem kell kimozdulni sehova és otthonos ruhát ölthetünk magunkra. Ma már azonban nem csak a négy fal között hordhatjuk, mégis a szabadidőruha az, ami a legtöbb esetben kimarad a bőröndünkből, holott számos előnye van.

Az egész napos barangolásból visszatérve jól esik egy olyan ruha viselése, ami engedi a szabad mozgást, nem szorít, nem nyom. Az aktívan sportoló hölgyek számára is telitalálat a női szabadidőruha, hiszen a mai darabok trendik és jól szellőznek.

Ha nemsokára utazol, és még nem szerezted be a három ruházati tárgy egyikét úgy mindenképp nézd meg a budmil webshop széles kínálatát. Szerezd be az idei női szabadidőruha kollekció egyik darabját, várd izgatottan az előtted álló utat, és élvezd ki minden pillanatát.

Kapcsolódó cikkek

Rio de Janeiro látnivalók, nevezetességek - a helyiek tippjei - Rio de Janeiro szállás, hotel, szálloda

Titkos helyek Rio de Janeiro-ban

Helyek Rio de Janeiro-n belül, amit nem biztos, hogy ismersz. Beszámoló, egyedi tippek.

Rio de Janeiro - érdekességek első kézből

Rio de Janeiro

Brazíliában nagy a társadalmi szakadék. Nagyon sok a gazdag, és a nagyon szegény.

Thaiföld, Bangkok

Thaiföld

A világ egyik legnagyobb étterme Bangkokban található.