Élvezet az utazás - Bőröndök és utazási kiegészítők

Akár a kedvenc városunkba indulunk, akár az újdonságokat keressük, mindenféleképpen szükségünk lesz a megfelelő bőröndökre és táskákra, amelyek közül a Tchibo webáruház heti ajánlatában biztosan megtaláljuk majd a legmegfelelőbbet!
Bőröndök - Tchibo webáruház

A kínálatban emellett autós utazáshoz megfelelő hűtőtáskát, és egy sor egyéb kiegészítőt is találunk, hogy mindig a lehető legfelkészültebben vágjunk neki a soron következő utazásnak! Fontos, hogy bár a kínálatban szereplő kisméretű bőröndök a legtöbb légitársaságnál megfelelnek a kézipoggyász méretnek, ezt utazás előtt mindig ellenőrizzük, nehogy a reptéren érjen kellemetlen meglepetés!A legfontosabb feladat, hogy megtaláljuk a minden igényünket kielégítő bőröndöt, ez pedig biztosan nem lesz nehéz a Tchibo heti ajánlatában! A három méretben, és két színben kapható könnyű textilbőrönd azoknak lesz ideális megoldás, akik sok holmival utaznak, hiszen a könnyű bőröndökkel még több dolgot pakolhatunk be úgy, hogy ne kelljen a súlyhatárok miatt aggódnunk. A legkisebb bőrönd kézipoggyász méretű, súlya pedig mindössze 2 kg! A bőröndök mindhárom méret esetén 4 db 360°-ban forgatható, könnyen futó görgővel vannak ellátva, főrekeszük pedig kétutas cipzárral és poggyászlakathoz való kialakítással készült, emellett elöl is található rajtuk egy cipzáras zseb. A különösen könnyű és erős bőröndök közül a legkisebb emellett egyik oldalán fél literes palacknak való, másik oldalán pedig egy cipzáras és egy bevágott zsebbel is rendelkezik. A közepes és a nagy bőröndök esetén belül rögzítőpántokat is találunk, valamint ezeknél a méreteknél a rövid és a hosszú oldalon is van fogantyú. A bőröndök a szürke mellett sötétkék színben is kaphatók!Ha a keményfedeles bőröndöket részesítjük előnyben, akkor is több lehetőség közül választhatunk, ráadásul akár szettben is! A kék keményfedeles bőröndkészletben egy S és egy L méretű bőröndöt találunk, melyek közül a kisebb kézipoggyász méretű, így a rövidebb, repülős kiruccanásokhoz különösen praktikus! A készlet darabjai erős műanyagból készültek, így különösen terhelhetők, miközben a biztonságukról a beépített TSA zár gondoskodik. A 4 db dupla 360°-ban forgatható görgővel és a rögzíthető, teleszkópos húzókarral könnyen manőverezhetünk a reptéri forgatagban. A nagy bőrönd alul, felül és oldalt is rendelkezik fogantyúval, míg a kézipoggyász esetén alul és felül találjuk meg ezeket. A belső rendezettségről mindkét bőrönd esetén rögzítőpántok, egy cipzáras, hálós zseb és egy cipzáras elválasztófal gondoskodik.

Ha nagyobb utazáshoz keresünk megfelelő poggyászt, akkor a három színben kapható nagy bőrönd lesz a jó választás, amely a fekete mellett rózsaszín és fukszia színekben is elérhető! Az erős műanyagból készült bőröndök beépített TSA zárral, és 4 db dupla 360°-ban forgatható, könnyen futó görgővel, emellett teleszkópos húzókarral, valamint felül és oldalt elhelyezkedő fogantyúkkal is rendelkeznek, így a szállításuk kényelmesen megoldható, miközben a belső elrendezésük is nagyon praktikus, hiszen a bennük tárolt holmijainkat rögzítőpántokkal, valamint cipzáras válaszfallal és cipzáras zsebbel rendszerezhetjük. A bőröndök ráadásul több méretben is elérhetők: rózsaszínben és fuksziában a nagy mellett közepes, fekete színben pedig közepes és kis bőröndöt is találunk a webáruházban!Kemény fedél és textil kombinációja
a három színben és méretben kapható hibrid bőrönd, amely fekete színben három (kicsi, közepes, nagy), fukszia és kék színben pedig két (közepes és nagy) méretben vásárolható meg. Az optimális védelmet nyújtó, mégis rugalmas bőröndök könnyen irányíthatók a 4 db 360°-ban forgatható görgő segítségével, miközben alul, felül és oldalt is található rajtuk fogantyú. A belső rendezettségről rögzítőpántok és cipzáras válaszfal gondoskodik, emellett egy külső, rávarrt cipzáras zseb is található rajtuk. Az igazi varázslat azonban a térfogat bővíthetősége a közepes és a nagy bőröndök esetén: előbbi kb 30%-kal, utóbbi pedig nagyjából 20%-kal bővíthető egy cipzáras rész segítségével!Bármilyen bőrönd mellett is döntsünk, abban biztosak lehetünk, hogy a repterek futószalagjain könnyen érhetik majd sérülések útitársunkat. A szennyeződésektől és a kisebb sérülésektől véd a bőröndvédő huzat, amely feltűnő megjelenésével abban is segít, hogy rögtön felismerjük majd a bőröndünket. A nyújtható, alul patentgombokkal ellátott huzat 67-77 cm magasságú bőröndökhöz alkalmas, a fogantyúk és a kerekek számára kialakított lyukakkal pedig rendkívül kényelmes a használata!

Még több bőrönd a Tchibo webáruház állandó kínálatában (hiszen a heti ajánlat, a hetente változó termékek mellett állandó kínálat is van).

Kapcsolódó cikkek

Hollandia legszebb helyei

Hollandia

Amszterdam, az a város, ahol nem a nők, hanem a férfiak állnak a kirakatok előtt.

Andorra

Andorra

Franciaország és Spanyolország közé ékelődve található Andorra.

Skócia, a hegyek, a kastélyok és a Haggis országa

Skócia

Skócia gyönyörű, hiszen erdőkkel, mocsarakkal, tavakkal, Lochans-okkal és rengeteg heggyel van tele.