Las Vegas útiterv: ezt az 5 dolgot semmiképp se hagyd ki

Las Vegasba tervezed a következő nagy utazást? Segítünk, mi az az 5 dolog, amit semmiképp se hagyj ki, ha itt jársz. Nem csak a szerencsejátékokról szól ez a hely, így mindenképpen érdemes útitervet készíteni az utazást megelőzően. 

1. Bellagio szökőkút

A Bellagio, azaz az impozáns olasz palota – amelyet a Como-tó melletti legendás szálló alapján építettek meg – különleges jelenségnek számít Las Vegasban. A Bellagio hotel meseterséges tava közepén található a Bellagio szökőkút, amely megépítése megközelítőleg 40 millió amerikai dollárba került. 

2. The Strip

Egészen különleges élmény végig sétálni a hatalmas hotel komplexumok és kaszinók mellett, amely által a legközelibb Las Vegas élményben lehet részünk.

3. Óriáskerék

A Las Vegasban található „high roller”, azaz óriáskerék mindenképpen kihagyhatatlan látványosságnak számít, ha itt járunk. 

4. T- Mobile Aréna

Rendkívül színvonalas sport eseményeket és mérkőzéseket tartanak ebben az arénában, így mindenképpen érdemes időben tájékozódni a jegyeket illetően. Az Ultrasportsbet.com oldalon még akár fogadni is lehet rájuk. 

5. Stratosphere torony

A Stratosphere szállodát könnyen meg lehet találni a városban, ugyanis a hotelhez tartozó torony 350 méter magas, így tehát egész Las Vegas legmagasabb épülete. A toronyban található egy forgó étterem, valamint egy saját vidámpark, ami extrém játékokkal rendelkezik.